• Arad, Centura de Nord, DN 7, Km 541+100, jud. Arad
Sună
0357-100.051
Orar
Luni - Vineri: 9.00 - 17:00

Despre Noi

image
“Cu trecerea timpului, firma a cunoscut şi bucurii şi eşecuri. Membrii organizaţiei au trăit împreună atît succesele cît şi nerealizările, au învăţat să fie oneşti cu ei înşişi, au învăţat să se măsoare, să-şi cunoască punctele tari şi punctele slabe. Cu timpul au format o echipă, iar acum cunosc mult mai multe despre competenţă si competiţie, despre calitate şI loialitate …”

Cum am început


În 1994, un grup de asociaţi se reuneşte pentru a crea ceea ce se numeşte azi S.C. Amahouse S.R.L., întreprindere cu capital privat în totalitate. Sediul a fost stabilit la Arad, firma beneficiind de o hală de producţie cu birouri, de 5000 mp, si de o platformă de 10000 mp incluzînd si depozitele de materiale. Obiectul principal de activitate a fost construcţia de prefabricate din lemn pentru case, moteluri, sedii de firme, pensiuni, etc.

Evolutie


De la infiiţare, compania a evoluat continuu şi şi-a îmbunătăţit in permanenţă capacitatea tehnică, personalul şi materialele de construcţie folosite. Datorita eforturilor constante de a-şi imbunătăţii metodele de lucru, Amahouse a ajuns in vîrf, respectînd standardele germane in domeniu, astfel ca, pana in anul 2007, a livrat mai mult de 500 case ,,la cheie’’, destinate în special pieţei din Germania, dar si din Romania, Spania, Italia, Austria, etc. Odata cu schimbarea activitatii spre piaţa interna, odata cu diversificarea activităţii in construcţii, incepînd cu anul 2006, S.C. Amahouse S.R.L. incepe să devină un competitor serios pe această piaţă, orientîndu-şi permanent activitatea potrivit cererii pieţei, adaptîndu-şi continuu resursele pentru a răspunde prompt si profesional noilor cerinţe. În prezent, firma se mandreşte cu un portofoliu impresionant, avand în execuţie lucrări de anvergură. Azi putem vorbi de tradiţie, de experienţă, de renume, de o marcă, de o cultură organizaţională, de Amahouse. Cu trecerea timpului, firma a cunoscut şi bucurii şi eşecuri. Membrii organizaţiei au trăit împreună atît succesele cît şi nerealizările, au învăţat să fie oneşti cu ei înşişi, au învăţat să se măsoare, să-şi cunoască punctele tari şi punctele slabe. Cu timpul au format o echipă, iar acum cunosc mult mai multe despre competenţă si competiţie, despre calitate şi loialitate …

images
images
images
images
images
images